PROIZVODI

Krema za masažo z eteričnimi olji "IgnisCalda"Po več mesecih trdega dela smo uspeli razviti in trgu predstaviti svoj prvi, inovativni izdelek: Kremo za masažo z eteričnimi olji "IgnisCalda". 

Glavne sestavine kreme "IgnisCalda" so: kafra, mentol ter eterični olji evkaliptusa in rožmarina, ki so tradicionalno znani po svojih blagodejnih vplivih na telo, njihova kombinacija pa uporabniku omogoča vzpostavitev naravnega ravnovesja in sproščenosti.

Krema je tako učinkovita ravno zaradi zgoraj naštetih sestavin, še posebej pa zaradi posebnega načina priprave.


Največje prednosti kreme so:


   - Zelo hitro in globoko prodre v tkivo;
   - Izrazito poveča mikrocirkulacijo;
   - Njen učinek se začuti že takoj po prvem nanosu.  

Kremo "IgnisCalda" v tankem sloju nanesemo na obolela mesta 3-5 krat na dan. Ni je potrebno pretirano vtirati, sploh pri težavah z ožiljem, saj se v tkivo vpije sama, pri tem pa poleg vsega naštetega pride tudi do prijetnega hladilnega občutka.

.........................................................................................................................................................


1 krema "IgnisCalda":  20,00€ + poštnina
.
PAKET 1: 2 kremi + 1 gratis: 40,00€ + poštnina
.
PAKET 2: 3 kreme + 2 gratis:  60,00€ + poštnina + garancija za nove uporabnike
.
PAKET 3: 5 krem + 3 gratis:  99,95€ + brezplačna poštnina
.
PAKET 4: 6 krem + 4 gratis:  119,94€ + brezplačna poštnina
.
PAKET 5: 7 krem + 5 gratis139,93€ + brezplačna poštninaNaročite Kremo za masažo IgnisCalda še danes!
Pošljite e-pošto na Info@SanaAmicus.com ali
pokličite brezplačno modro številko
.

..........................................................................................................................................................


OPOZORILA: Kremo se nanaša izključno na kožo in ne na sveže poškodbe, rane in opekline ter na predele okrog ust, nosu in oči.  Po uporabi je potrebno oprati roke, razen če se jo uporablja za mazanje rok in dlani. Ne sme se je zaužiti oralno. Če pride v oči, se jo spere z obilo vode. Nosečnicam in otrokom do 3. let starosti se priporoča predhodno posvetovanje z zdravnikom. Od dneva lansiranja do danes krema uporabnikom ni povzročila ne stranskih ne resnih stranskih učinkov.